Privacy beleid

www.watchboutique.nl is een website van Watchboutique B.V.

Verwerkte persoonsgegevens
Watchboutique B.V. kan persoonsgegevens over je verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van Watchboutique B.V., en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Watchboutique B.V. verstrekt. Watchboutique B.V. kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

Voor- en achternaam
Adresgegevens
Telefoonnummer
E-mailadres
IP-adres

Waarom Watchboutique B.V. gegevens nodig heeft
Watchboutique B.V. gebruikt je gegevens voor eigen commerciële doeleinden en informeert je via digitale berichtgeving over algemeen marketingnieuws, actualiteiten en eigen projecten. Watchboutique B.V. bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor deze zijn verzameld of worden gebruikt.

In kaart brengen websitebezoek
Op de website van Watchboutique worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die je browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website Watchboutique. Watchboutique B.V. gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics
Watchboutique B.V. maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief Adwords-advertenties van Watchboutique B.V. bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van je computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Watchboutique B.V. te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Watchboutique B.V. heeft hier geen invloed op.
Watchboutique B.V. heeft Google geen toestemming gegeven om via Watchboutique B.V. verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Cookies
Op deze website wordt gebruik gemaakt van cookies om het online gebruiksgemak te vergroten en om na te gaan hoe bezoekers de website gebruiken. Zo kunnen wij op basis daarvan de kwaliteit van onze diensten verbeteren.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar dealers@Watchboutique.nl. Watchboutique B.V. zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek reageren.

Klacht indienen
Indien je er met Watchboutique B.V. niet uitkomt kun je hierover een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Op https://autoriteitpersoonsgegevens.nl vind je daarvoor de benodigde informatie.

Beveiligen
Watchboutique B.V. neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Watchboutique B.V. maakt gebruik van een betrouwbaar SSL certificaat om te borgen dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door Watchboutique B.V. verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Watchboutique B.V. op via dealers@Watchboutique.nl.

*****

Inschrijven voor onze nieuwsbrief: