Rebellion Timepieces

De Rebellion T-1000 kan je eigenlijk bijna geen horloge meer noemen, want het wordt gemaakt als een soort race-wagen. Het ‘chassis’ wordt met grote precisie uit een massief blok titanium gefreesd. De contouren hiervan worden gevolgd door het saffierglas waaronder het complexe uurwerk van de T-1000 te zien is.

Het duurde drie jaar om het uurwerk te ontwikkelen, maar dit was de moeite waard want het horloge heeft een gangreserve van maar liefst 1.000 uur. Dit wordt mogelijk gemaakt door zes veertonnen die middels een kleine ketting verbonden zijn. De tijd wordt in het midden van het uurwerk aangegeven door twee rollers, één voor de uren en één voor de minuten.

Ondanks zijn forse afmeting is de T-1000 verbazingwekkend draagbaar. Het titanium houdt het horloge prettig licht en de constructie van de kast is zo gemaakt dat de T-1000 perfect om de pols ligt. Hier dragen ook de band en het uitgekiende ontwerp van de vouwsluiting aan bij. Al deze aspecten tezamen maken van deze Rebellion een beest van een horloge dat ontzettend gemakkelijk en plezierig in de omgang is.

Bekijk alle horloges

  • Rebellion Timepieces Predator 2.0 Regular Power reserve

    Bekijk horloge

*****

Speciaal voor u geselecteerd

*****

Inschrijven voor onze nieuwsbrief: